Esemény

Egy kedves cikk jelent meg óvodánkról 2016-ban. Az ünnep hangulatát idézve szeretettel emlékezünk vissza. Emellett az idő távlatában jó látni azt is, mennyit változott Intázményünk udvara az évek alatt. Egy valami azonban változatlan: A jó hangulat!
Tovább
Tovább
Tekintsék meg 9. heti étlapunkat.
Tovább
Szeretettel várunk minden leendő kis Óvodásunkat és kedves Szüleiket a kőbányai Gesztenye Óvodában! :)
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Térkép


Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 8.


Nagyobb térképre váltás

Facebook

AZ ÓVODAKÖTELEZETTSÉG KÜLFÖLDÖN TELJESÍTÉSÉRŐL
2021.03.08 9:36
DOKUMENTUMAINK

 

Változás 2020. január 1-jétől


Tisztelt Szülők!


Az Emberi Erőforrások Minisztere 2020. január 1-jétől a 20/2012. (VIII.31.) a nevelési -oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló EMMI rendelet óvodakötelezettség külföldön teljesítésének bejelenését az alábbiak szerint módosította.
20.§ (2) * A szülő – a bölcsődei ellátásban részesülő gyermek kivételével – az óvodai nevelésben történő részvételre jogszabály alapján kötelezett gyermekét köteles beíratni a települési önkormányzat vagy a fenntartó által közzétett közleményben vagy hirdetményben meghatározott időpontban, vagy az óvodalátogatási kötelezettség alól felmentését kérni. A napi négy órában óvodai nevelésre kötelezett gyermek szülője, ha gyermeke az óvodakötelezettségét külföldön teljesíti, köteles arról a beiratkozás idejének utolsó határnapját követő tizenöt napon belül írásban értesíteni a hivatalt. A napi négy órában óvodai nevelésre kötelezett, az óvodával jogviszonyban álló gyermek szülője, ha gyermeke az óvodakötelezettségét a jövőben külföldön teljesíti, előzetesen köteles értesíteni az óvodavezetőt.
Az adott év augusztus 31-ig a 3. életévét betöltő gyermekek óvodai beiratkozására tárgyév április 20 -a és május 20-a között kerül sor a fenntartó által közzétett hirdetmény szerinti időpontban.
A szülő aláírással ellátott nyilatkozatában tüntesse fel gyermeke oktatási azonosítóját, vezetéknevét, keresztnevét, születési helyét, születési idejét, a gyermek édesanyjának leánykori nevét, állandó lakcímét, illetve az óvoda nevét és címét.

A kitöltendő űrlap elérhetősége:

https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozerdekuadatok/!Kozerdeku_adatok/oh.php?id=kulfoldi_bejelentes_urlap

Az értesítést az Oktatási Hivatal részére postai úton kell megküldeni az alábbi címre:
Oktatási Hivatal
Köznevelési Nyilvántartási Főosztály
Budapest, Pf. 19.
1363

 

Kapcsolat

Intézmény elérhetőségei:
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 8.
Telefon.: 261-8963, 4312-7371, Fax: 261-8963
Óvodavezető: Fenyvesiné Huller Tímea
E-mail: gesztenyeovi8(kukac)gmail.com

@ 2014 Budapest, X. kerületi Gesztenye Óvoda   |   All rights Reserved.