Térkép


Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 8.


Nagyobb térképre váltás

Facebook

FRISS TÁJÉKOZTATÁS A KORMÁNYZATI INTÉZKEDÉSEKKEL KAPCSOLATBAN
2020.03.14 19:48
INFÓK-HÍREK

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel az Önkormányzat honlapján megjelenő tájékoztatókat:

 www.kobanya.hu


Ennél több információt jelenleg mi sem tudunk.
"Zárva tartanak a kőbányai bölcsődék, óvodák. A koronavírus-járvánnyal összefüggő kormányzati intézkedésekkel összhangban, a gyermekek és a családok egészségének védelme érdekében a Kőbányai Önkormányzat fenntartásában működő bölcsődék 2020. március 16-ától, az óvodák 2020. március 17-étől zárva tartanak. Az óvoda a hiányzást igazolt távollétnek minősíti. Az egyházi, alapítványi és magánóvodák, bölcsődék esetében a jogszabályok figyelembevételével a fenntartó dönt a nyitva tartásról.
Gyermekétkeztetés:
Az iskolák és óvodák zárva tartása alatt a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermek részére a szülő, gondviselő szociális gyermekétkeztetést igényelhet. Az előre csomagolt ételt a Kőbányai Szent László Általános Iskola (1105 Budapest, Szent László tér 1.) konyháján vehetik át a szülők, gondviselők. Az igényeket a 06 1 4338 336- osvagy a 06 1 4338 342-es telefonszámokon lehet leadni a gyermek neve, születési ideje, intézménynév, telefonszám és a szakorvos által javasolt esetleges diéta megadásával.
Annak érdekében, hogy a szülőket ne terhelje fizetési kötelezettség az igénybe nem vett étkezés után, 2020. március 16-án törlésre került a március 17-től kezdődő időszakra vonatkozó valamennyi korábbi étkezési igény a MultiSchool rendszerben."
Ezt a törlést, vagyis lemondást most mi végezzük el minden megrendelésre vonatkozóan, tehát a szülői modult használók esetében is.
Jelentkeztünk egy Cégnél, aki ingyen felajánlott óvodák részére ingyenes csírátlanító fertőtlenítő takarítást.
Vigyázzanak egymásra, kitartást és egészséget kívánunk mindenkinek!

Fenyvesiné Huller Tímea
óvodavezető
Elérhetőségem:

Ha bármilyen segítségre van szükségük vagy kérdésük lenne akkor a Szülői Szervezet képviselői által, az óvodapedagógusok segítségével illetve az óvodai e-mailen keresztül tudunk kommunikálni.

Kapcsolat

Intézmény elérhetőségei:
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 8.
Telefon.: 261-8963, 4312-7371, Fax: 261-8963
Óvodavezető: Fenyvesiné Huller Tímea
E-mail: gesztenyeovi8(kukac)gmail.com

@ 2014 Budapest, X. kerületi Gesztenye Óvoda   |   All rights Reserved.