Térkép


Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 8.


Nagyobb térképre váltás

Facebook

MESEKUCKÓ
2018.02.27 10:27
BEMUTATKOZUNK
"A legfontosabb, amit gyerekeinknek adhatunk, a tudás arról, hogy a világban rend van, amelyben a jó győz, és a rossz elnyeri büntetését. Ha mesélünk, évszázadok őstapasztalatát gyúrjuk a tarisznyába szánt hamuba sült pogácsába"

 

„A legfontosabb, amit gyerekeinknek adhatunk, a tudás arról, hogy a világban rend van, amelyben a jó győz, és a rossz elnyeri büntetését. Ha mesélünk, évszázadok őstapasztalatát gyúrjuk a tarisznyába szánt hamuba sült pogácsába”

/Bajzáth Mária: Itt vagyok, ragyogok /

 

Óvodánkban, ebben a nevelési évben indítottunk 8 gyermek részvételével „Mesekuckó” tehetséggondozó műhelyt. A tehetségműhelyben népmesékkel ismerkednek a gyermekek, a mese fonalát összekötjük népi gyermekjátékokkal, népdalokkal, népzenével, találós kérdésekkel, kézműves-alkotó tevékenységekkel.

A népmesék által szerzett meseélményen keresztül, lehetőségünk nyílik a gyermekek képzeletének, kommunikációs készségének, érzelmi intelligenciájának, teljes személyiségének a fejlesztésére.

A gyermekek nagyon lelkesek, aktívan bekapcsolódnak a különféle tevékenységekbe, örömmel hallgatják az műhelyvezető, és a társaik meséit, melyet az alábbi képek is hűen tükröznek. 

 

 

                                                                                                       Andrási Ilona óvodapedagógus

Kapcsolat

Intézmény elérhetőségei:
Cím: 1106 Budapest, Maglódi út 8.
Telefon.: 261-8963, 4312-7371, Fax: 261-8963
Óvodavezető: Fenyvesiné Huller Tímea
E-mail: gesztenyeovi8(kukac)gmail.com

@ 2014 Budapest, X. kerületi Gesztenye Óvoda   |   All rights Reserved.